Vi erbjuder

Fler tips från webben

Tidningen Naturvetare efterlyste tips på bra webbplatser.
Publicerad: Uppdaterad:

webbspaning  Här är några av läsarnas tips. Du kan använda kommentarfunktionen för att lämna fler tips.

 

Lantbruks- och miljöforskning

SLU (Sveriges lantbruksuniversitet) ger ut ett nyhetsbrev sju–åtta gånger per år med korta nyheter om forskning, fortlöpande miljöanalys och samverkansprojekt vid universitetet.
Läs SLUs nyhetsbrev

För pressintresserade

My Newsdesk kallar sig Sveriges ledande söktjänst för pressinformation och företagsnyheter. Tjänsten organiserar i princip alla företagsnyheter i Sverige och gör dem tillgängliga och användbara för redaktioner och journalister – men vem som helst kan gå in och beställa rubriker på de nyheter man vill ha.
Besök nyhetstjänsten My Newsdesk

För fysikfantaster

Fysiknytt presenterar nyheter som rör verksamheten vid Fysicum på Chalmers, men under rubrikerna Stipendier och bidrag, samt Workshops, utbildningar och seminarier finns en hel del tips för hela landets fysiker och matematiker.
Läs Fysiknytt från Chalmers

Ekologisk explosion

Antalet webbsajter med tema miljö/klimat/ekologiskt blir allt fler i snabb takt. En av de nyare webbmagasinen heter Hållbar livsstil och har ambitiösa rubriker som Body & barn, Hemma och Livsmedel med många länkar till andra sajter inom ekoproduktion av allt från nappar och tandkräm till hållbara retreater. De har även en blogg och ett nyhetsbrev att prenumerera på.
Läs webbmagasinet om hållbar livsstil

Kommentarer

Kommentera
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies