Vi erbjuder

Videoklipp från Stockholm Meeting

Bambuser är en funktion med vilken det går att sända evenemang direkt över Internet, bland annat med mobiltelefon. Naturvetarna testade att sända delar av Stockholm Meeting live på det sättet. Några av filmklippen kan du se nu efteråt.
Publicerad: Uppdaterad:

webb-tv Bambuser är ett intressant sätt att sända direkt på. Med Bambusers event-funktion kan flera deltagare på samma konferens sända direkt samtidigt med sina mobiltelefoner och besökare på sajten kan delta genom att kommentera sändningarna och de kan chatta med varandra under sändningarna.

Tyvärr blev det en del tekniska problem, bland annat överbelastning av mobilens minne och alltför dålig ljudkvalitet på några av filmklippen. Men några av filmklippen finns på Bambuser.

Här kan du se en del av presskonferensen som hölls med Madelen Nilsson, Naturvetarnas förbundsordförande, Christina Moberg från Kungl. Vetenskapsakademin och Lars Rask, vd för Strategisk Forskningsstiftelsen. Presskonferensen med Nobelpristagaren Peter Agre och Dan Rugar från IMB kommer att läggas till senare.

 

Länkar:

Naturvetarna på Bambuser

 

 

 

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies