Fråga oss här!
Vi erbjuder

Vad tycker du om våra nyhetsbrev?

Naturvetarnas första nyhetsbrev 2009 skickades ut till alla medlemmar den 8 januari.
Publicerad: Uppdaterad:

Naturvetarnas nyhetsbrev till alla medlemmar mejlas ut varje månad.

Det första brevet, nr 1-2009,  är gemensamt för alla. Från och med februari blir breven riktade och ser lite olika ut beroende på var du arbetar eller om du studerar.

Dessutom kommer vissa nätverk som chefer, företagare och skogsakademiker att egna nyhetsbrev som går ut en gång i kvartalet.

Om du inte fått vårt nyhetsbrev kan det bero på att vi saknar din rätta e-postadress. Du kan själv se om vi har din e-postadress genom att logga in som medlem och gå till "Mina sidor".


Så här loggar du in:
Användarnamn: ditt medlemsnummer
Lösen: ditt personnummer (tio siffror)
Medlemsnumret hittar du i rutan Dina uppgifter i det utskickade nyhetsbrevet.
Till dig som var med i Agrifack: Du har ett nytt medlemsnummer i och med bildandet av Naturvetarna. Det är medlemsnumret som står i nyhetsbrevet som gäller.
Till dig som var med i Natuvetareförbundet: Du har samma medlemsnummer som tidigare. Det  medlemsnumret står i nyhetsbrevet. 
 

Läs mer om nyhetsbreven

Kommentarer

Ingela Eliasson 2009-01-12

Jättebra att ni börjat med nyhetsbrev, framförallt efter sammanslagningen. Jag tycker det är väldigt positivt, det är inte alltid man hinner läsa tidningen. Det verkar lätt också att få del av den information som man är intresserad av. Bra initiativ!

Ida Claesson 2009-01-09

Bra med ett kortfattat nyhetsbrev! Det blir ett fint komplement till tidningen. på det här sättet kan man lätt håll sig ajour o se om det är något man borde veta mer om. Extra plus för kalendern.

Maria Hugosson 2009-01-09

Kanonbra att ni kör nyhetsbrev! Snyggt också...

Daniel Flöijer 2009-01-08

Kändes som en förbättring mot det gamla.
Kommentera