Fråga oss här!
Vi erbjuder
1

Tidning och nyheter

Du som är medlem i Naturvetarna får tidningen Naturvetaren sex gånger per år. Den innehåller  inspirerande reportage, samt aktuellt om naturvetares utbildning, arbetsmarknad och karriär. Fokus ligger på forskning, bransch, karriär, vetenskap och ledarskap. 

På denna sida hittar du alla publicerade nyheter från Naturvetarna. Du kan även bläddra i tidningen på issuu.com/naturvetare

Vill du se utgivningsplanen eller annonsera i tidningen, klicka här.

Vill du kontakta redaktionen, mejla redaktion@naturvetarna.se.

Filtrera artiklar

2926 artiklar

Mall för lokalt kollektivavtal på Evidensia

Naturvetarna tog i slutet av 2018 kontakt med Evidensia för att gemensamt arbeta fram en mall för lokala kollektivavtal på Evidensia. 

Månadens fråga pluggtips

Tillsammans eller ensam? Hemma eller på café? Starta upp terminen med att dela med dig av dina bästa pluggtips!

Månadens fråga: Hur gör du för att komma igång efter semestern?

En del våndas, medan andra går till jobbet med lätta steg första veckan efter semestern. Nu undrar vi vilken strategi du har för att behålla semesterkänslan och inte hamna i stressläge.

”Inspirerande att se naturens svar”

Med hjälp av EU:s LIFE-fond har biologen Anna Ingvarson koordinerat ett av Södermanlands läns största projekt någonsin för en levande kust och skärgård. 

DUELLEN: Ska vi bygga i trä eller betong?

Byggsektorn står för en betydande del av utsläppen av växthusgaser. Vi lät två företrädare för respektive material att svara på frågor om bland annat klimatbelastning och när vilket material passar bäst.

Häng med Erik i Almedalen

Det var hektiska dagar för Naturvetarnas ordförande Erik Petré under Almedalsveckan. Vi tog rygg på honom.

Så gör vi facket coolt

Hur ska nyttan med facket kommuniceras? Det sökte studenterna i Naturvetarna svar på i Almedalen.

Naturvetarna tågade i Prideparaden

För Naturvetarna är det viktigt att alla kan vara sig själva på jobbet. Därför deltog förbundet på Pride, som ägde rum sista veckan i juli i Stockholm.

Pressmeddelande: Naturvetarna ger veterinärer schyssta och enhetliga arbetsvillkor

Fackförbundet Naturvetarna och Evidensia Djursjukvård har tillsammans tagit fram ett gemensamt lokalt kollektivavtal för samtliga veterinärer på Evidensia. Med ett komplett heltäckande kollektivavtal som reglerar OB- och beredskapsersättning får alla lika villkor.

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies