Vi erbjuder

Naturvetarnas studentråd

Naturvetarnas studentråd är en plattform för engagerade naturvetarstudenter. Studentrådet engagerar sig i studentpolitik, med extra fokus på frågor som är viktiga för naturvetares utbildning och arbetsmarknad. 

Studentrådet bedriver påverkansarbete genom att bland annat föra diskussioner och samarbeten med lärosäten, kårer och studentorganisationer. Även lobbyarbete och debattartiklar är ett sätt att höras och synas inom utbildningspolitiken.

Våra fokusfrågor

Att förbereda studenterna för arbetslivet och öka kontaktytorna till arbetsmarknaden är en fokusfråga för Naturvetarnas studentråd. Psykisk hälsa kommer man också att arbeta med under 2018.

Vill du engagera dig i studentrådets styrelse?

Då kan du nominera dig själv eller någon annan student och medlem i Naturvetarna till studentrådets styrelse. Det är ett roligt, utvecklande och meriterande uppdrag där du kan vara med och påverka frågor som rör din och andra studenters utbildningar

Nominera så här: Skriv några rader om dig själv eller den du vill nominera med en motivering om varför just du eller hen bör företräda landets naturvetarstudenter.  Skicka nomineringen till Björn Jensen från valberedningen, bjorn-jensen@hotmail.com senast den 19 oktober.

Styrelsen väljs på studentrådets kongress den 24-25 november 2018. Då beslutar delegaterna även om fokusfråga samt andra frågor som studentrådet ska arbeta med. Om du är medlem i Naturvetarna och student kan du delta som delegat! Läs mer om studentrådets kongress här. 

En del av Saco studentråd

Naturvetarnas studentråd är en del av Saco studentråd, Sveriges största fackliga studentorganisation. Saco studentråd påverkar utbildnings- och arbetsmarknadspolitiken för att förbättra studenters och nyexaminerades situation. Läs mer om Saco Studentråd

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies