Vi erbjuder
2017 års studentkongress med styrelsen och ombud. Foto: Anna Ledin Wirén

Studentrådets kongress 2018

Den 24-25 november är det dags för studentrådets årliga kongress! Då är Naturvetarnas studentmedlemmar med och påverkar vilka frågor som studentrådet ska arbeta med de kommande året.

Studentkongressen är en helg fylld av inspirationsföreläsningar och spännande kongressaktiviteter! Dessutom är kongressen ett utmärkt tillfälle att träffa andra naturvetarstudenter.

Studentkongressen - det högsta beslutande organet

Du som studentmedlem är med och bestämmer studentrådets framtid och vilka frågor som styrelsen ska arbeta med. Det är under kongressen som motioner behandlas och ny styrelse för den kommande mandatperioden väljs.

Så här kan studentmedlemmar engagera sig i Naturvetarnas studentråd: 

  • Fram till den 7 oktober kunde studentmedlemmar skicka in en motion. 
  • Fram till den 19 oktober kunde studentmedlemmar nominera till styrelsen. 
  • Fram till den 19 oktober kunde studentmedlemmar anmäla sig som delegat till studentkongressen den 24-25 november. 

Årets tema - Framgång och lycka!

Studentrådets styrelse vill inspirera till ökat psykiskt välmående, såväl under studietiden som i arbetslivet. Du som är anmälda kongressdelegat kommer få ta del av inspirerande föreläsningar och workshops med fokus på motivation och personlig hållbarhet. 

Workshop - Bli framgångsrik med personlig hållbarhet!

Hur kan jag leva ett bättre liv och genom att ta hand om mig själv lyckas bättre - både med studierna och livet i stort? Det är vad workshopen kommer att ge dig inspiration och verktyg för. Teori kommer varvas med praktiska övningar. Du får med dig en "workbook" som kommer ge dig fortsatt stöd mot personlig hållbarhet. Redan nu kan du ladda ner appen SustainYou för att påbörja din resa!

Workshopledare är Anna Ahrenfelt från Hållbar Vardag, civilekonom men som jobbat med utveckling av människor hela sitt yrkesliv. Nyligen gav hon ut boken Myten om Många bollar i luften.

Läs hela programmet här

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies