Vi erbjuder
Naturvetarnas studentråds styrelse hälsar dig välkommen på Studentrådets kongress!

Studentrådets kongress 2018

Den 24-25 november är det dags för Studentrådets årliga kongress! Då kan du kan vara med och påverka vilka frågor Studentrådet ska arbeta med de kommande året.

Som studentmedlem i Naturvetarna är du inbjuden att delta som delegat på kongressen. Det kommer bli en helg fylld av inspirationsföreläsningar och spännande kongressaktiviteter! 

Årets tema - Framgång och lycka!

Vi i studentrådets styrelse vill inspirera till ökat psykiskt välmående, såväl under studietiden som i arbetslivet. Under helgen kommer du därför få ta del av inspirerande föreläsningar och workshops med fokus på motivation och personlig hållbarhet. Dessutom är kongressen ett utmärkt tillfälle att mingla med andra naturvetarstudenter.

Studentkongressen - det högsta beslutande organet

Du som studentmedlem har rösträtt under kongressen vilket betyder att det är ni studentmedlemmar som bestämmer Studentrådets framtid. Det är under kongressen som motioner behandlas och ny styrelse för den kommande mandatperioden väljs.

Engagera dig i studentrådets styrelse

Är du intresserad av att jobba med påverkansarbete som rör studentfrågor? Att sitta i Naturvetarnas studentråd är ett roligt, lärorikt och meriterande uppdrag! Förutom att få äran att representera landets naturvetarstudenter får du utbildning i kommunikation, erfarenhet av projektledning och ett brett kontaktnät.

Vill du nominera dig själv eller en vän till styrelsen? Skriv några rader om dig själv eller den du vill nominera med en motivering om varför just du eller hen bör företräda landets naturvetarstudenter. Skicka nomineringen till Björn Jensen från valberedningen bjorn-jensen@hotmail.com senast den 19 oktober.

Skriv en motion

Vilka frågor tycker du att studentrådet ska driva under nästa mandatperiod? Skriv en motion och berätta om dina idéer eller åsikter. Är du osäker på hur man skriver en motion? En lathund för hur du skriver en motion finner du här.

Skicka motionen till studentrad@naturvetarna.se senast den 7 oktober. 

Tid, plats och övrig information

Datum: 24-25 november 2018
Tid: 12.00-17.00 (lör) 9.00-16.00 (sön)
Plats: Naturvetarna, Planiavägen 13, Nacka
Klädkod: "Udda kavaj"
Naturvetarna står för resa, kost och logi.

Anmäl dig till kongressen senast 19 oktober via denna länk

Varmt välkommen! 

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies