Vi erbjuder
Här är några nuvarande samt tidigare studentmarknadsförare från Naturvetarna Foto: Anna Ledin Wirén

Sök till studentmarknadsförare!

Vill du vara med och skapa Naturvetarnas framtid? Nu kan du bli en del av oss – sök till studentmarknadsförare!

Just nu söker vi studentmarknadsförare till Uppsala universitet, Linköping universitet, Umeå universitet, SLU Umeå, SLU Alnarp, Lunds universitet, Karolinska Institutet, Stockholms universitet, Göteborgs universitet SLU Strömsholm och Linnéuniversitetet.

Naturvetarna är fackförbundet för naturvetare med högskoleutbildning. Vi är ett partipolitiskt obundet fackförbund inom Saco. En av förbundets viktigaste uppgifter är att tydliggöra vikten av naturvetenskap och naturvetenskaplig kompetens i samhället. Naturvetarna arbetar för att du ska ha goda arbetsvillkor, möjlighet att utvecklas på jobbet och lön som speglar din kompetens och prestation.

Dina arbetsuppgifter

Som studentmarknadsförare på Naturvetarna ansvarar du för marknadsföring och verksamhet riktad till våra utbildningsgrupper på ditt universitet. Du är Naturvetarnas ansikte utåt till studenterna och informerar om Naturvetarnas verksamhet inför klasser, i vår monter på arbetsmarknadsdagar samt vid andra aktiviteter. Du kommer att planera och organisera företagsevent och workshops som syftar till att ge studenterna inblick i arbetslivet. I arbetet kommer du att knyta kontakter med både studenter och näringsliv.

Du blir en del av ett nationellt nätverk med andra drivna studentmarknadsförare som träffas två gånger om året i samband med utbildningar. Du kommer att samarbeta med exempelvis kårer, studentföreningar och karriärcentrum.

Du och dina kollegor lägger upp ert arbete tillsammans med erfaren personal från kansliet. Vi som jobbar med studenter är ett härligt gäng med en öppen kultur där alla är delaktiga. Vi lever som vi lär, självklart får du goda arbetsvillkor och marknadsmässig lön. Du kommer även få chansen att utveckla dina framtida karriärmöjligheter under din anställning hos oss.

Viktiga egenskaper

Vi söker dig som studerar på universitet i berörd region med minst ett men gärna flera år kvar till examen. Det är önskvärt att du redan har studerat minst en termin. Naturligtvis studerar du inom några av de ämnesområden vi representerar: biologi, data & matematik, djur, fysik, geovetenskap, kemi, kost & livsmedel, lantbruk, medicin & laboratorieteknik, miljö, skog, trädgård & landskap.

För att lyckas i rollen behöver du vara social, driven och kommunikativ. Du är en fena på att nätverka och känner dig bekväm med att prata inför folk. Du tycker om att ta egna initiativ, planera och arbeta målstyrt. Du trivs med att både arbeta självständigt och samarbeta med andra i planering och genomförande av arbete. Det är ett stort plus om du är/har varit engagerad inom en studentförening och har ett nätverk vid lärosätet. Du måste kunna prata svenska och engelska flytande.

En förutsättning är förstås att du har en positiv inställning till fackligt medlemskap och Naturvetarnas idéer. Det är meriterande om du har erfarenhet med försäljning och/eller serviceyrken.

Naturvetarna uppskattar olikheter och mångfald. Välkommen att söka tjänsten redan idag – rekrytering sker löpande!

Det här får du!

Arbetet omfattar i genomsnitt 10 timmar per månad. Fast lön: 150 kr/timme. Du får dessutom utbildning om Naturvetarna, presentationsteknik och marknadsföring. Rekryteringen sker löpande och uppdragen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du måste vara medlem för att kunna jobba för Naturvetarna.

Ansökan

Ansök genom att skicka cv och ansökningsbrev till student@naturvetarna.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta Josefine Jerlström.

Kontaktperson

Josefine Jerlström
Marknadsförare
073-366 24 29
josefine.jerlstrom@naturvetarna.se

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies