Fråga oss här!
Vi erbjuder

Personlig hållbarhet för studenter

Hur mår du egentligen? Vad händer med hjärnan under stress? Kan man bryta negativa tankemönster? Och hur gör man egentligen för att stärka sin självkänsla?

Vi erbjuder en föreläsning om psykisk ohälsa, stress, normer och prestationskrav. 

Om föreläsaren

Nikita Zeiloth, marknadsförare på Naturvetarna, har föreläst för unga, vuxna och beslutsfattande runtom i Sverige i flera år. Med bakgrund i sin egen historia med psykisk ohälsa tar hon med åhöraren på en resa i hur man kan vända en destruktivitet till en kompetens. Hon visar att man med små steg kan förändra sitt tankemönster, stärka sin självkänsla och få en mer hållbar vardag.

För vem?

Föreläsningen vänder sig till studenter inom de naturvetenskapliga programmen, samt djursjukskötar- och veterinärstudenter. 

Kontakt

Önskar du att vi kommer till ditt lärosäte? Kontakta Nikita Zeiloth, marknadsförare, för att boka föreläsningen.

Verktygslådan 

Nikitas verktygslåda för Personlig hållbarhet

Så tycker studenter som lyssnat på Nikita Zeiloths föreläsning
  • "Jag fick bra och konkreta tips på hur jag ska hantera mina prestationskrav."
  • "Föreläsningen var över förväntan, seriös men underhållande!"
  • "Trodde föreläsningen skulle vara mer likt "vanliga" stressföreläsningar. Men denna föreläsning överträffade mina förväntningar! Den innehöll mycket mer energi och intressanta perspektiv."

 

Seminarier om personlig hållbarhet för yrkesverksamma

Parallellt håller vi just nu seminarier för yrkesverksamma. Är du intresserad av att vi kommer till din arbetsplats? Kontakta karriar@naturvetarna.se.

Senast uppdaterad: