Vi erbjuder

Prenumerationer

Håll dig ajour med det som händer inom din bransch eller relevanta områden för ditt arbete. Som medlem får du kostnadsfria eller rabatterade prenumerationer, utöver medlemstidningen Naturvetare.

Chefstidningen

Chefstidningen ger inspirerande läsning och konkreta tips på hur du kan fortsätta att utvecklas i ditt ledarskap. Tidningen är ett oberoende forum för ledarskaps-, HR- och organisationsfrågor och vänder sig till akademiker som är chefer. Tidningen ges ut 8 gånger per år.

Du som är chef får Chefstidningen kostnadsfritt. Tidningen skickas då automatiskt till dig. Om du är chef men inte meddelat Naturvetarna, gör det via denna länk.

Du som inte är chef kan prenumerera på Chefstidningen till 20 procent rabatt på ordinarie prenumerationspris. Mejla namn, personnummer och adress till prenumeration@akademssr.se för att ta del av erbjudandet. 

Driva Eget

Tidningen Driva Eget ger dig tips och råd som förenklar ditt företagande. Exempelvis hur du ökar lönsamheten, får företagets pengar att växa, sänker skatten och hittar fler kunder. Tidningen ges ut 8 gånger per år.

Du som är företagare får en kostnadsfri prenumeration på tidningen. Tidningen skickas då automatiskt till dig.

Du som inte är företagare får 30 procent rabatt exklusive moms. Till medlemserbjudandet för Driva Eget.

Driva Egets webbsida finns information och inspiration. Du hittar guider för bland annat marknadsföring och försäljning, samt ett brett utbud av kalkyler för exempelvis prissättning och fakturering. Du kan också prenumerera på Driva Egets nyhetsbrev som kommer två gånger i veckan.

Forskning & Framsteg

Forskning & Framsteg bjuder på allt från rymdens gåtor och nya tekniska innovationer till medicinska upptäckter, naturens mysterier och den mänskliga hjärnan.

Du som är student får tidningen utan kostnad under hela din studietid. Tidningen skickas då automatiskt till dig.

Du som inte är student får 11 nummer för 623 kronor eller 5 nummer för 303 kronor. Till medlemserbjudandet för Forskning & Framsteg

CIO Sweden, Miljöaktuellt och PC för alla

Du kan prenumerera på tidningar från IDG till rabatterat pris. De aktuella tidningarna är:

  • CIO Sweden
  • Miljöaktuellt
  • PC för Alla

Du hittar medlemserbjudandet på www.idg.se  

FORSKNING

FORSKNING är en e-tidning om svensk forskning inom naturvetenskap och teknik som kommer ut med fem nummer per år. Som medlem i Naturvetarna betalar du 75 kronor (inkl moms) för ett år, ordinarie pris är 149 kronor (inkl moms).

Du tecknar prenumerationen genom att klicka på nedanstående länk och betala direkt på nätet. Därefter får du ett mejl med en kod och information.

Du hittar medlemserbjudandet på www.forskning.com

Senast uppdaterad: