Fråga oss här!
Vi erbjuder

Prenumerationer

Håll dig ajour med det som händer inom din bransch eller relevanta områden för ditt arbete. Som medlem får du kostnadsfria eller rabatterade prenumerationer, utöver medlemstidningen Naturvetaren.

Chefstidningen

Chefstidningen ger inspirerande läsning och konkreta tips på hur du kan fortsätta att utvecklas i ditt ledarskap. Tidningen är ett oberoende forum för ledarskaps-, HR- och organisationsfrågor och vänder sig till akademiker som är chefer. Tidningen ges ut 8 gånger per år.

Du som är chef får Chefstidningen kostnadsfritt. Tidningen skickas då automatiskt till dig. Om du är chef men inte meddelat Naturvetarna, gör det via denna länk.

Du som inte är chef kan prenumerera på Chefstidningen till 20 procent rabatt på ordinarie prenumerationspris. Mejla namn, personnummer och adress till prenumeration@akademssr.se för att ta del av erbjudandet. 

Driva Eget

Tidningen Driva Eget ger dig tips och råd som förenklar ditt företagande. Exempelvis hur du ökar lönsamheten, får företagets pengar att växa, sänker skatten och hittar fler kunder. Tidningen ges ut 8 gånger per år.

Du som är företagare får en kostnadsfri prenumeration på tidningen. Tidningen skickas då automatiskt till dig.

Du som inte är företagare får 30 procent rabatt exklusive moms. Till medlemserbjudandet för Driva Eget.

Driva Egets webbsida finns information och inspiration. Du hittar guider för bland annat marknadsföring och försäljning, samt ett brett utbud av kalkyler för exempelvis prissättning och fakturering. Du kan också prenumerera på Driva Egets nyhetsbrev som kommer två gånger i veckan.

Forskning & Framsteg

Forskning & Framsteg bjuder på allt från rymdens gåtor och nya tekniska innovationer till medicinska upptäckter, naturens mysterier och den mänskliga hjärnan.

Du som är medlem får 20 % rabatt på ordinarie prenumerationspris. Till medlemserbjudandet för Forskning & Framsteg

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies