Fråga oss här!
Vi erbjuder

Övriga erbjudanden

Här hittar du som är medlem i Naturvetarna fler förmånliga erbjudanden på bland annat verktyg för att jobba med din personliga hållbarhet.

Verktyg för att jobba med din personliga hållbarhet

Naturvetarna arbetar för att våra medlemmar ska vara hållbara i arbetslivet, och som en del i detta samarbetar vi med Hållbar Vardag. Hållbar Vardag arbetar för ökad personlig hållbarhet i samhället. De sprider ordet och utvecklar konkreta verktyg för individer, familjer, arbetsgrupper och organisationer.

Som ett komplement till de seminarier vi erbjuder i personlig hållbarhet kan medlemmar i Naturvetarna beställa följande till medlemspris: 

  • Myten om många bollar i luften 100:- (ord 145:-)
  • Reflektionskortlek 150:- (ord 180:-)
  • Självcoachningspaket från 1450:-

Priser inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Läs mer om alla erbjudanden och beställ på hallbarvardag.nu/naturvetarna. Där hittar du också rabattkoder.

Mälarenergi

50 procent rabatt på den fasta månadsavgiften

Mälarenergi erbjuder Naturvetarnas medlemmar det förmånliga erbjudandet Sacoel. I det ingår rabatt på elpriser, 50 procent rabatt på den fasta månadsavgiften, fri energirådgivning och 100 procent el från vattenkraft. Ange kampanjkoden "Saco".

Läs mer om erbjudandet på Mälarenergis webbplats

Viking Line

10 procents rabatt på reguljärresor

Du får rabatt på kryssningar med Viking Line, via Sacos avtal med rederiet. Du får 10 procents rabatt på reguljärresor, samt erbjudande på billigare privatresor och gruppresor. Läs mer om Viking Lines erbjudanden för medlemmar:

Ange bokningskoden SKONF2 för att boka en resa med övernattning, och SKONF för att boka en dagstur. Ange också att du vill boka enligt Saco-avtalet. Bokning sker lättast genom att ringa 08 452 40 40 (öppet måndag–fredag 09.00–17.00).

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies