Vi erbjuder

Testamente och trygga avtal

Trygga privatlivet eller säkra dina affärer. Att skriva testamente är kostnadsfritt för alla medlemmar. Företagarmedlemmar skriver även företagaravtal och äktenskapsförord utan kostnad.

helt kostnadsfritt på avtal24.se eller till 50 procent av ordinarie pris med jurist. Dessutom har du 20 procent rabatt på samtliga avtal som skrivs online eller tillsammans med jurist. Du får alltid inledande juridisk rådgivning utan kostnad.

Ta del av erbjudandet genom att registrera dig på avtal24.se/naturvetarna.

Företagaravtal

Som företagare krävs att du tydliggör och reglerar interna och externa relationer i ett avtal. Det kan till exempel vara de ömsesidiga skyldigheterna mellan dig och din uppdragsgivare. Som företagarmedlem i Naturvetarna kan du kostnadsfritt, snabbt och enkelt skapa de skräddarsydda avtal du behöver med avtal24.

Du kan själv bestämma innehållet i avtalen, men behöver inte kunna något om affärsjuridik. Med tjänsten har du juridisk kompetens tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan.

Som företagsmedlem i Naturvetarna får du:

  • Kostnadsfritt skriva företagaravtal, testamente och äktenskapsförord på avtal24.se, alternativt till 50 procent av ordinarie pris med hjälp av jurist.
  • 30 minuter kostnadsfri inledande rådgivning över telefon med jurist.
  • Tillgång till alla övriga avtal till 20 procent rabatt.

För att få tillgång till erbjudandet registrerar du dig på www.avtal24.se. Ange ditt personnummer för att vi ska veta att du är företagarmedlem i Naturvetarna.

Ta del av erbjudandet på www.avtal24.se/naturvetarna.

·         Tillgänglighet 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies