Vi erbjuder

Personprofilanalys

Vilka är dina styrkor och hur agerar du under press? Med en ökad självkännedom kan du förbereda dig för nästa jobbintervju eller utvecklingssamtal.

Rekryterare och arbetsgivare använder ofta någon typ av personprofilanalys. För att förbereda dig om det blir aktuellt, erbjuder vi dig att genomföra en personprofilanalys till ett förmånligt pris.

När du har genomfört analysen, har du möjlighet att gå igenom och reflektera över resultaten tillsammans med en av Naturvetarnas rådgivare, som är certifierade i verktyget.

Naturvetarna använder Thomas personprofilanalys (PPA). Det är världens mest utbredda verktyg för personprofilanalys och används i mer än 100 länder. Thomas PPA är en självskattningsanalys som bygger på att du fyller i ett webbaserat frågeformulär.

Thomas PPA besvarar frågor som:

  • Vilka är dina styrkor?
  • Hur kommunicerar du?
  • Är du en uppstartare eller slutförare?
  • Hur agerar du under press?

Thomas PPA skapades av Dr. Thomas Hendrickson. Den bygger på teorin att alla människor har mer eller mindre av de fyra beteendekategorierna dominans, inflytande, stabilitet och anpassning (även kallat DISC-teorin som utvecklats av Dr. William Moulton Marston).

Läs mer om Thomas personprofilanalys (PPA) här.

Boka personprofilanalys

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret.
Senast uppdaterad: