Fråga oss här!
Vi erbjuder

För dig som är student

Din karriär startar redan under studietiden. Genom att vara väl förberedd och ha en idé om vart du vill efter studierna, blir entrén in på arbetsmarknaden mycket enklare.

En arbetsmarknadsdag kan vara vägen till till arbete, praktikplats eller examensarbete. Av Naturvetarna får du bland annat tips om hur du utformar ditt CV och ditt personliga brev. Läs mer om våra kurser för studenter här nedan.

Bli en vinnare på arbetsmarknadsdagen

Kusren hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av en arbetsmarknadsdag eller mässa. En arbetsmarknadsdag kan vara din chans till arbete, praktikplats, examensarbete med mera. Kursen arrangeras för en grupp enligt efterfrågan.

Omfattning: 1 timme.

Målgrupp: Studentmedlemmar.

Optimalt antal deltagare: 10

Intresseanmälan: mejla till karriar@naturvetarna.se

Starta din karriär redan under studietiden

Kursen ger dig insikt om betydelsen av att redan under studierna börja förbereda ditt inträde på arbetsmarknaden. Du får dessutom handfasta verktyg som kommer att hjälpa dig att få RÄTT jobb och inte bara ETT jobb. Kursen arrangeras för en grupp enligt efterfrågan.

Omfattning: 1 timme.

Målgrupp: Studentmedlemmar.

Minst antal deltagare: 10

Intresseanmälan: mejla till karriar@naturvetarna.se

Workshop i karriärplanering

Denna workshop ger dig verktyg för att komma igång med din karriärplanering. Du får också råd och tips om hur du utformar ditt CV och ditt personliga brev, samt öva på hissamtal och intervjusituationer. Vi jobbar med:

  • Vad vill jag - Vad kan jag - Vart ska jag
  • Hitta - Söka - Få nya jobb och fortsatt karriärutveckling

 Workshopen arrangeras för en grupp enligt efterfrågan.

Omfattning: Halvdag.

Målgrupp: Medlemmar som vill komma vidare i sin karriär.

Optimalt antal deltagare: 20

Mejla karriar@naturvetarna.se för mer information.

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies