Fråga oss här!
Vi erbjuder

Kompetensutveckling

Som medlem kan du ta del av ett brett utbud av kurser och seminarier inom bland annat karriär, ledarskap och arbetsmarknad. Du som är förtroendevald kan även välja kurser som stärker dig i ditt fackliga uppdrag.

Din kompetens ger dig trygghet och ett värde på arbetsmarknaden. För att få ut det mesta möjliga av ditt yrkesliv krävs kontinuerlig kompetensutveckling. De kurser och seminarier som Naturvetarna håller i egen regi är kostnadsfria och hålls på flera orter i landet. De är speciellt framtagna för att öka naturvetares värde på marknaden. Andra kurser har du som är medlem rabatt på. 

Vissa utbildningar som ges i egen regi kan beställas och i viss mån skräddarsys om ni är flera på en arbetsplats, högskola eller förening som vill gå. De flesta utbildningarna kan också erbjudas på engelska.

Naturvetarna vill se ett livslångt lärande hellre än en livslång anställning. Detta förutsätter att både arbetsgivaren och du själv tar ansvar för att utveckla din kompetens. Ta gärna initiativ till en dialog om kompetensutveckling med din arbetsgivare.

Nedan ser du vårt stående utbud av kurser och seminarier. I kalendern ser du alla aktiviteter.

Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies