Fråga oss här!
Vi erbjuder

Personlig hållbarhet

Vi arbetar för att du ska må bra och vara långsiktigt hållbar i din karriär. Det betyder att vi ser till hela vardagen, inte bara jobbet. Som medlem kan du få stöd i att utveckla din personliga hållbarhet och uppnå en mer hållbar balans i din vardag.

I ett alltmer gränslöst samhälle som skapar stress hos många, blir förmågan att sätta gränser allt viktigare. Vi behöver ha rimliga förväntningar på vår vardag, kunna säga nej och prioritera återhämtning i vardagen. En ökad medvetenhet om vad som påverkar oss är ett första steg.

Genom seminarier i personlig hållbarhet vill vi sprida kunskap om hur du kan göra dig själv mer hållbar i din vardag. Läs mer om våra seminarier i personlig hållbarhet här. 

För att erbjuda dig som är medlem individuella verktyg för din personliga hållbarhet samarbetar vi med Hållbar Vardag. De arbetar med att få fler att bli personligt hållbara i samhället och riktar sig till individer, familjer och organisationer. Som medlem i Naturvetarna har du 25 % rabatt på Hållbar Vardags produkter: 

  • Reflektionskortlek 134 kr (rabatterat pris)
  • Boken Myten om många bollar i luften 109 kr (rabatterat pris)
  • Självcoachningspaket 1425 kr (rabatterat pris)

Läs mer om medlemserbjudandet här: www.hallbarvardag.nu/naturvetarna

Med hjälp av självtestet Hållbar Vardag Index kan du mäta hur hållbar du är i din vardag, samt identifiera problemområden som du kan behöva jobba vidare med.

Ta del av våra 10 tips för din personliga hållbarhet.

Snart lanserar vi en ny tjänst i samarbete med Hållbar Vardag. Håll utkik!

Senast uppdaterad:
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies