Fråga oss här!
Vi erbjuder

Intervju-coachning

Är du ny på arbetsmarknaden eller har arbetslivserfarenhet sedan tidigare så kan det kännas nervöst att gå på intervju. Förbered dig med Naturvetarnas intervju-coachning, som gör dig redo för de tuffa frågorna och får dig att känna dig trygg i situationen.

Denna karriärtjänst går inte att boka för tillfället. Vi arbetar för närvarande med att erbjuda dessa tjänster i nytt format senare i april. Välkommen åter inom kort!

Mer om intervjucoachning

Det är viktigt att vara väl förberedd inför din anställningsintervju. Intervjun är din chans att ta reda på mer om tjänsten och lyfta fram varför du är den bäst lämpade för tjänsten. Under coachningen går du och en av våra karriärrådgivare igenom vanliga intervjufrågor och du kan träna på och reflektera över dina svar. Coachningen utförs av Naturvetarnas karriärrådgivare och anpassas efter din situation och dina funderingar.

Om du är kallad på intervju till en specifik tjänst kan vi läsa annonsen och ta upp mer specifika frågor som vi tror kan vara aktuella.

Coachningen sker via telefon. Är det bråttom? Ange detta när du bokar, så gör vi vårt bästa för att återkomma till dig så snart det är möjligt.

Har du specifika frågor om lön för en viss tjänst? Vänd dig till Naturvetarnas medlemsrådgivning.

Senast uppdaterad: