Vi erbjuder

Utbildning mot falska nyheter

Arbetsmarknadens parter i gemensam satsning mot falska nyheter och för demokratin

  • Startar: 2018-05-22 08:00
  • Slutar: 2018-05-22 13:30
  • Plats: Norrköping
  • Lokal:

Valrörelsen är i gång och vi nås av allt fler rapporter om att dolda, anti-demokratiska krafter är ute efter att påverka svensk opinion. Tillsammans vill nu Saco, TCO, LO och Svenskt Näringsliv stärka de goda krafterna – för demokratin.

Som ett led i detta inbjuds du som är förtroendevald eller förbundsanställd inom ett Sacoförbund till en halvdagsutbildning med möjlighet att lära från experter, dela erfarenheter och få inspiration. Utbildningen ges på fem orter: Västerås, Göteborg, Norrköping, Malmö och Umeå.

Målet är att vi ska förstå vad som händer och få verktyg att hantera det. Tillsammans kan vi bidra till att säkerställa att varje medborgare har möjlighet att fritt bilda sig en uppfattning om samhällsutveckling, politik och vem/ vilka de vill se vid makten i höst. Vi kan flytta fokus från falska bilder som skapar splittring och otrygghet. Vi kan göra skillnad för demokratin i Sverige.

Praktisk information

Deltagandet är kostnadsfritt för resp. förbund eller motsvarande (Saco, TCO, LO och Svenskt Näringsliv svarar för kostnaderna). Sacofederationen har minst 25 platser på varje ort. Anmälan är bindande och principen först till kvarn gäller.

Ramprogram

8.00-8.30 registrering
8.30-9.50 konferenspass 1
9.50-10.10 kaffe
10.10- 12.30 konferenspass 2
12.30-13.30 lunch

Orter

Frågor eller funderingar? Hör av dig till Lena Lindell, lena.lindell@saco.se

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies