Vi erbjuder

Systematiskt arbetsmiljöarbete – vilka regler styr

Välkommen till Partsrådets arbetsmiljöutbildning: "Systematiskt arbetsmiljöarbete – vilka regler styr".

  • Startar: 2018-02-15 10:00
  • Slutar: 2018-02-15 16:30
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Lundqvist & Lindqvist, Klarbergsviadukten 90

Partsrådet välkomnar dig som är arbetsmiljöansvarig eller skyddsombud till en grundutbildning om systematiskt arbetsmiljöarbete, SAM. Utbildningen beskriver vad man som arbetsmiljöansvarig och skyddsombud behöver känna till enligt Föreskriften systematiskt arbetsmiljöarbete AFS 2001:1. Du får som deltagare ta del av en metod för proaktivt arbetsmiljöarbete och får bland annat kunskap om vilka krav som ställs på arbetsplatsen, om arbetsgivarens skyldigheter, om samverkan mellan arbetsgivare och skyddsombud och om skyddsombudets befogenheter. Ett rättsfall ingår som grupparbete.

Partsrådet bjuder på utbildningsdagen och på lunch/kaffe men står inte för logi- och resekostnader.

Om föreläsaren: Per Axell är arbetsrättsjurist, specialiserad på allmän arbetsrätt och arbetsmiljörätt. Han är lärare i arbetsmiljörätt vid Stockholms Universitet.

Läs mer och anmäl dig här

Om Partsrådet

Partsrådet är en ideell organisation som består av arbetsgivare och fack på central nivå inom staten. Tillsammans tillhandahåller vi verktyg för ett bättre arbetsliv, bättre lönebildning, bättre arbetsmiljö, bättre samverkan och bättre utveckling på statliga arbetsplatser.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies