Frågor & svar
Vi erbjuder

Löneprocessen - kommun och region

Löneprocessen är en utbildning för dig som är facklig förtroendeman och som är aktivt delaktig i löneförhandlingar. 

  • Startar: 2021-05-25 09:00
  • Slutar: 2021-05-25 15:00
  • Plats: Webbinarium
  • Lokal:

Innehåll

Utbildningen ger grundläggande kunskaper om löneprocessen och det lokala lönerevisionsarbetet. Utbildningen ges för alla sektorer, vid detta tillfälle är det för kommun- och regionsektorn. 

Efter genomgången utbildning ska kursdeltagaren ha grundläggande kunskaper om löneprocessen och det lokala lönerevisionsarbetet.

Teams

Utbildningen sker över Teams. Har du inte använt Teams tidigare, eller vill veta mer? Länk till Teams "Hjälp och lathundar".

För vem

Som förtroendevald har du rätt att gå fackliga utbildningar på betald arbetstid, som en del av din utbildning inom det fackliga området. Tänk på att anmäla till din arbetsgivare att du ska vara ledig för facklig utbildning. Om du inte har anmält ditt uppdrag som förtroendevald till Naturvetarna, gör detta på en av dessa länkar: Anmäl arbetsplatsombud eller Anmäl styrelse.

Platserna är begränsade och fördelas efter beslut av Naturvetarna. Bekräftelse på om du fått en plats skickas cirka en månad före utbildningen.

Utbildningen är kostnadsfri.

"Nu kan jag ge medlemmarna bättre information om processen, lönekriteriers användning, och vad man kan förvänta sig vid lönesamtalet." //Förtroendevald som gick utbildningen i november 2020.

Intresseanmälan 

Sista dag för intresseanmälan var 5 april.

Dela sida