Vi erbjuder

Leadership Friday - Självinsikt för ledare

Att förstå människors olikheter leder till ökad förmåga att kommunicera och samarbeta. Nyckeln till att bättre förstå vår omgivning kan många gånger finnas hos oss själva.

  • Startar: 2017-03-31 07:30
  • Slutar: 2017-03-31 09:00
  • Plats: Malmö
  • Lokal: Kontorshotell Malmö Slagthus, Carlsgatan 12 A

Ann Timm och Tina Tornell har skrivit ”Självinsikt – nyckeln till att utveckla dig själv och andra". I boken delar de med sig av tips för den som vill förstå sig själv och omgivningen bättre, samt utvecklas bortom begränsande mönster. Boken riktar sig speciellt till den som vill utvecklas och stärkas; som ledare, medarbetare, kollega och privatperson.

Den baseras på Enneagrammet, en inspirerande modell för ökad självinsikt. Modellen hjälper dig se dina egna mönster som är inövade sedan barnsben. Du blir medveten om ditt sätt att tänka, känna och agera - din grundstrategi - för att ta dig genom livet. Enneagrammet tydliggör styrkor, beskriver drivkrafter och förklarar begränsande utmaningar. Den visar också vad du kan göra för att utvecklas.

Om författarna

Författarna har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och team till ökad självinsikt och förståelse för människors olikheter. Ann Timm har lång erfarenhet av Enneagrammet, projektledning och chefskap - bland annat från Stockholms Kommun. 

Boken säljs till specialpris 200 kr för boken (ordinarie pris 248 kr). Du kan betala kontant, med Swish eller kort. Läs mer om boken här.

Anmäl dig

Ann Timm föreläser i Malmö. Anmäl dig på denna länk senast 26 mars.

07.30-08.00: registrering och frukostmingel. 

08.00-09:00: föreläsning.

Om du twittrar, använd gärna #LeadershipFriday.

Om Leadership Friday

Leadership Friday är exklusivt för dig som är medlem i Naturvetarna Chef.  Välkommen att gå med i Naturvetarna Chef på denna länk.

Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av Naturvetarna och DIK

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies