Vi erbjuder

Chefsfredag i Örebro

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2019-02-08 14:00
  • Slutar: 2019-02-08 16:30
  • Plats: Örebro
  • Lokal: Scandic Grand Örebro, Fabriksgatan 21-23

Recept för ett framgångsrikt ledarskap

Välkommen till en chefsfredag där Helle Konga-Nielsen delar med sig av sina erfarenheter och konkreta tips. Hon gör det på ett lättsamt, uppmuntrande sätt och med utgångspunkt i boken ”kokbok i ledarskap”, samt hennes mångåriga och breda erfarenhet av ledarskap.

Föreläsningen handlar om hur du når framgång genom medarbetarna, skapar en bra kultur, håller samtal samt hur du hanterar de olika utmaningar som du kan stöta på i din vardag som chef och ledare

Om föreläsaren

Helle Konga-Nielsen har lång erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete både som anställd och i eget företag. Hon har lett verksamheter med mellan 15-2500 medarbetare. Organisationskultur, effektivitet, styrning och ledarskap är ett genomgående tema för henne.

Anmälan

Anmäl dig på denna länk senast 24 januari. Antalet platser är begränsat. 

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningDIKFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies