Fråga oss här!
Vi erbjuder

Chefsfredag i Malmö

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2019-03-08 14:00
  • Slutar: 2019-03-08 16:30
  • Plats: Malmö
  • Lokal: Scandic S:t Jörgen, Stora Nygatan 35

Chefsfredag: Att undvika beslutsfällor 

Så fattar du och ditt team bättre beslut

Vilka faktorer är det som driver eller hindrar ett beteende? Varför agerar människor så ofta irrationellt när vi ska fatta beslut om pengar? Lär dig känna igen vanliga tankefel som påverkar oss när vi fattar beslut.

Nudging handlar om att göra det så enkelt som möjligt för människor att röra sig i den riktning man vill att de ska. Samma gäller oavsett om målet är att få människor att godkänna organdonation, öka företagets närvaro på sociala medier, eller att få kunder att välja ekologiska bananer i fruktdisken.

Om föreläsaren

Niklas Laninge är psykolog, författare och entreprenör. Genom föreläsningar och workshops hjälper han företag och individer att tillämpa fynd från forskningsfältet beteendeekonomi.

Anmälan

Anmäl dig på denna länk senast 14 februari. Antalet platser är begränsat. 

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningDIKFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies