Vi erbjuder

Chefsfredag i Uppsala

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2017-04-21 14:00
  • Slutar: 2017-04-21 16:30
  • Plats: Uppsala
  • Lokal: Scandic Uplandia. Dragarbrunnsgatan 32

Från konflikt till samarbete

Det ledande uppdraget kräver att man ser på konflikter från två huvudperspektiv: Vilka konflikter har vi? Mellan vilka? Hur ser de ut? Vad leder de till? Och hur fungerar jag som ledare kopplat till konflikter? 

Föreläsningen ger verktyg till hur konflikter övergår i samarbete, om vad som är konflikt och konfliktförlopp. Vad behöver man känna till om sig själv för att utveckla sin kommunikation och förebygga eller lösa konflikter bra? Föreläsaren Sofia Norberg är civilingenjör, författare och coach.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast 22 mars. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Dela sida