Vi erbjuder

Chefsfredag i Stockholm

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2018-05-18 14:00
  • Slutar: 2018-05-18 16:30
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23

Leda, chefa och coacha i komplexitet

Hur kan vi minska på spänning, hålla varandra friska och ta oss fram i ett ökande komplext organisationslandskap? Åsa Lundquist Coey skärskådar ”myter” omkring chefs- och ledarskap.

  • Ideal och verklighet
  • Konflikt och "grusigheter" – mångfald, spänning & funktionella beteenden
  • Makt, ångest & kultur – dagligt arbete
  • Engagemang och omdöme
  • Samspel & rävspel – att syna "spel"

Om föreläsaren

Åsa Lundquist Coey presenterar insikter utifrån ny forskning inom komplexitet, som bland annat innefattar sociologi, psykologi, filosofi, antropologi och gruppdynamik, med syfte att på ett pragmatiskt sätt belysa vad vi finns i.

Hon har varit bosatt och arbetat i olika länder; Jamaica, Nya Zeeland och England. Hennes femte bok ”Samspel & Rävspel – ideal och verklighet på jobbet!” är snart ute. Att fokusera på verklighet (relationer, makt, oförutsägbarhet) - snarare än ideal (heroiska ledare, positivitet, förutsägbarhet) - kan hjälpa oss vidare i arbetslivet.

Åsa Lundquist Coey är Sveriges första (och enda) Doktor (Ph.D) i Management & Complexity med en M.Sc i Organisation & Leadership och en bakgrund som jurist, pedagog och coach.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast den 3 maj. Antalet platser är begränsat.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk Chefsförening, DIKFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies