Vi erbjuder

Chefsfredag i Stockholm

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2018-02-16 14:00
  • Slutar: 2018-02-16 16:30
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Scandic Anglais, Humlegårdsgatan 23

Recept för ett framgångsrikt ledarskap

Hur kan du nå framgång genom medarbetarna? Föreläsningen handlar om hur du skapar en bra kultur, håller samtal samt hanterar de olika utmaningar som du kan stöta som chef och ledare.

Helle Konga-Nielsen har skrivit ”Kokbok i ledarskap”. Med utgångspunkt från sin bok och sin mångåriga och breda erfarenhet av ledarskap, delar hon med sig av sina erfarenheter och konkreta tips på ett lättsamt och uppmuntrande sätt.

Om föreläsaren

Helle Konga-Nielsen har många års erfarenhet av omfattande förändrings- och utvecklingsarbete som managementkonsult både som anställd och i eget företag. Hon har jobbat i både privata och offentliga verksamheter, samt har haft åtskilliga styrelseuppdrag. Som linjechef har Helle lett verksamheter med allt från 15 till 2500 medarbetare.

Ett genomgående tema i hennes arbete har varit kopplingen till organisationskultur, effektivitet, styrning och ledarskap. Bland anställningarna kan nämnas SAS platschef på Arlanda flygplats, chef för Kooperativa Förbundet strategisk utveckling, personaldirektör Arbetsmarknadsstyrelsen och chef för stöd- och serviceverksamheten vid Arbetsförmedlingen nationellt.

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast den 11 februari. Antalet platser är begränsat. 

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk Chefsförening, DIKFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies