Vi erbjuder

Chefsfredag i Göteborg

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting. 

  • Startar: 2016-11-25 14:00
  • Slutar: 2016-11-25 16:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Scandic Europa. Nils Ericsonsgatan 21

Chefen som personlig tränare – att leda för att nå resultat tillsammans

Hur kan vi prestera bra tillsammans och särskilt när det verkligen gäller? Det blir verktyg och tankar om hur du som chef kan driva och coacha medarbetarna, ta vara på deras vilja och drivkraft. Att skratta och svettas på väg mot målen.

Föreläsaren Jan Blomström är psykolog, konsult och författare. Du som är med på Chefsfredag får ett exemplar av hans bok Chefen som personlig tränare.

Detta är en av dina förmåner som chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.


Anmäl dig senast 17 november. Antalet platser är begränsat.

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Det är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningFysioterapeuterna och Insight Consulting.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

 

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies