Fråga oss här!
Vi erbjuder

Chefsfredag i Göteborg

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2018-12-07 14:00
  • Slutar: 2018-12-07 16:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3

Plats för etik

Vilka förutsättningar har chefer och medarbetare att ta ansvar och handla etiskt?

Erica Falkenström har skrivit flera böcker om etik och den senaste handlar om etisk kompetens och ansvarstagande i sjukvården – På spaning efter etik.

Vi känner igen den komplexa vardagen med resurser, behov, regler och styrning där chefer och medarbetare verkar för att få ett så bra resultat som möjligt. Vi pratar om att leda med tillit, vilket kräver rätt förutsättningar och en kultur där just samtal om etik är en viktig del. Att det finns plats för etik och en aktiv dialog om etiska dilemman är viktigt för både professionens balans och kvaliteten i verksamheten.

Hur ser det ut idag, inte bara i sjukvården utan i alla våra välfärdsverksamheter?

Vilka förutsättningar har chefer och medarbetare att ta ansvar och handla etiskt?

Om föreläsaren

Erica Falkenström är fil dr i pedagogisk och hennes forskning har handlat om etisk kompetens och etiskt ansvarstagande. Hennes forskning har fokuserat på ledning och styrning inom hälso- och sjukvård. 

Anmälan dig på denna länk senast 15 november. Antalet platser är begränsat.

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk Chefsförening, DIKFysioterapeuterna och Insight Consulting. Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Fler datum för Chefsfredag hittar du här.

Dela sida
Naturvetarna sparar viss data (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Naturvetarnas webbplats godkänner du detta / Om cookies