Frågor & svar
Om oss

Naturvetarnas Studentråds kongress

Vid kongressen möts naturvetarstudenter från hela landet för att påverka, nätverka och inspireras. Du kan vara med och påverka framtiden för landets alla naturvetare! 

Varje år håller Naturvetarnas Studentråd en kongress där ni medlemmar får chans att påverka vilka frågor Studentrådet ska driva under kommande verksamhetsår.

Vi nätverkar, utvecklas och får en djupare inblick i vad Naturvetarna gör för just oss. Styrelsen berättar vad som gjorts under året som gått och vad planen är för kommande verksamhetsår. Vid kongressen utses även nästkommande års styrelse och valberedning.

Dag: 30 oktober
Tid: 09.00 – senast 14.00
Plats: Digitalt via Zoom

Anmäl dig här innan den 28 oktober

Detta händer på årets kongress!

Naturviterne: vår norska systerorganisation - berättar om sin verksamhet, vilka aktuella frågor de arbetar med just nu och hur de utövar påverkansarbete på beslutsfattare.

Sacos studentråd: Albert Ohlin, Saco Studentråds ordförande, talar om vad Saco studentråd är, och vilka frågor som nu ligger dem varmast om hjärtat. Albert kommer här även prata om hållbart engagemang. Missa inte det!

Nedan finns en PDF där du kan läsa kongresshandlingarna med bland annat program och dagordning, studentrådets verksamhetsberättelse och valberedningens förslag till en ny styrelse 2022.

Kongresshandlingar studentrådets kongress 2021

 

Vad är Naturvetarnas Studentråd?

Studentrådet är en ideell förening inom Naturvetarna som jobbar för studentmedlemmars intressen. Under det gångna året har vår fokusfråga varit; “Klimatfrågan har ett fackligt svar”. Vi vill att det fackliga engagemanget ska ses som ett konkret sätt att även göra skillnad för klimatet. Under året har vi bland annat skrivit debattartiklar och arrangerat webbinarium på temat.

Senast uppdaterad: