Frågor & svar
Nyheter
Foto: Colourbox

Månadens fråga: Vad får dig att gilla jobbet?

Alla motiveras vi av olika saker. Vissa vill utvecklas som person eller ha en hög lön, medan andra drivs av ett högre syfte, som att bidra till en bättre värld. Nu undrar vi vad som motiverar dig att göra ett bra jobb?

Publicerad:
Palle Liljebäck

chefredaktör

Kommentarer

Lili 2018-03-17

Först Lön sedan arbetsuppgifter och kamraterna

Maria 2018-03-16

För mig är det viktigast att jag trivs med kollegorna och har några jag kan skämta och skratta med. En bra lön är ju alltid trevligt, men kollegorna gör majoriteten av stämningen!

Rune 2018-03-16

En bra lön!

Heidi 2018-03-16

För mig är grunden att ha ett arbete som bidrar till samhällsutveckling och hållbar utveckling, möjligheten att vara med och påverka den samma. I detta ligger också möjligheten att utvecklas som person i en lärande organisation med goda arbetskamrater och att ha roligt på jobbet!

Åsa 2018-03-16

Mina kollegor, samt när de arbetsuppgifter jag har kommer till nytta för verksamheten och patienten (jobbar på ett med.lab).

Vasiliki 2018-03-16

Jag gillar att jag har en jätte bra balans med att jobba som en viktig del av en team samtidigt som jag är oberoende och kan styra mitt schema med mina patienter, ha möjlighet att boka mina patienter själv, prioritera och anpassa så att jag kan erbjuda bättre kvalitet och service. På så sätt känns det som att jag bidrar till en bättre vård effektivt! Då kan jag sova nöjd och vakna med lika mycket energi varje dag!

Arianna Scarpellini 2018-03-15

Varierade arbetsuppgifter och att känna att mitt jobb har ett syfte. Det är också viktigt att min kunskaps- och kompetensutveckling tas hänsyn till på kontoret, med t ex möjlighet att gå på kurser eller att ibland kunna jobba på ett externt uppdrag.
Kommentera