Frågor & svar
Nyheter
Emil V. Nilsson, Stina Jaensson, Riccardo Bevilacqua och Vasiliki Karagianni är några av tidigare gästinstagrammare @Naturvetarna.

Naturvetares vardag på Instagram

Vad gör naturvetare för spännande på jobbet? På Naturvetarnas Instagramkonto gästar naturvetare för att ge sin bild av sin vardag under en vecka. Inspirera andra och var gästinstagrammare du också!

Publicerad: Uppdaterad:

Häng med gästinstagrammarna genom att följa oss på @naturvetarna eller #livetsomnaturvetare på Instagram. 

Vill du dela med dig av ditt liv som naturvetare?

Vi söker dig som vill inspirera och berätta om vad det innebär att vara naturvetare via Naturvetarnas Instagramkonto! Du får under en vecka möjligheten att inspirera och ge din bild av vad det innebär att vara naturvetare på vårt Instagramkonto @Naturvetarna. Syftet är att synliggöra naturvetare och deras viktiga arbete, stort som smått!

Hur går det till? Ta ungefär 1-2 bilder per dag under en vecka. Berätta vad du gör och dela med dig av dina reflektioner. Var gärna personlig och berätta även vad du gör efter jobbet eller plugget. Kanske är du förtroendevald på din arbetsplats och vill berätta om det?

Anmäl ditt intresse för att gäst-instagramma genom att skicka ett mejl till redaktion@naturvetarna.se. Berätta kort om vem du är, vad du gör, din utbildning, samt lite kuriosa om dig. Om du redan har ett Instagramkonto får du gärna länka till det! Vi kontaktar dig och tillsammans bestämmer vi en vecka som passar.