Frågor & svar
Nyheter

Sök studentuppdrag på Naturvårdsverket

Vill du utvecklas inom några av de mest spännande och komplexa hållbarhetsfrågorna och samtidigt få en värdefull erfarenhet inför arbetslivet? Naturvårdsverket utannonserar nu 17 studentuppdrag som du kan söka senast den 19 november!

Publicerad:

Uppdragen riktar sig till dig som ska läsa en praktikkurs på universitet eller högskola och berör olika områden inom miljö och hållbarhet. Uppdragen ger dig möjlighet att arbeta med egna projekt eller teman under handledning av erfarna handläggare och experter.

– Att skaffa praktisk erfarenhet under tiden du studerar är värdefullt för dig och din framtida karriär. Det ger dig insikt om hur din kunskap kan omsättas i praktiken och inspiration om vad du kan jobba med i framtiden. Dessutom innebär det att du får ett värdefullt nätverk som kan ge dig fler möjligheter efter du avslutat dina studier, säger Sofia Sjöholm, karriärrådgivare på Naturvetarna.

Uppdragen finns att söka på Sustainergies webbplats. De arbetar med att skapa möjligheter för studenter att jobba med hållbarhet i praktiken.

Läs mer om Naturvårdsverkets studentuppdrag och ansök innan den 19 november!

Johanna Rösth

projektledare webb

Kommentarer

Kommentera