Frågor & svar
Nyheter

Möt oss i vår nya lokal i Lund!

Vi vill kunna träffa så många medlemmar som möjligt i personliga möten. Därför satsar Naturvetarna nu på att förstärka vår närvaro i södra Sverige.

Publicerad: Uppdaterad:

– Efterfrågan på våra tjänster har ökat i framförallt södra Sverige. Därför har vi valt att stärka upp vår verksamhet i Lund. Att kunna möta fler medlemmar ansikte mot ansikte hoppas vi kommer skapa ett större mervärde för våra medlemmar, säger Helena Nicklasson, förbundsdirektör på Naturvetarna.

I Lund kommer verksamheten främst vara inriktad på karriärservice. Karriärrådgivning, intervju- och cv-coachning, karriärprofilanalys samt coachning i lönesamtal kan nu erbjudas i ett personligt möte i vår lokal i Ideon Science Park i Lund. Även vår specialiserade rådgivning för chefer, företagare, doktorander och studenter med fokus på karriärfrågor finns tillgänglig i Lund. Lokalen kommer också att användas av Naturvetarnas ombudsmän för bland annat medlemsmöten.

– För att finnas nära våra medlemmar är målsättningen även att öka närvaron i och utbudet av seminarier och aktiviteter i regionen, säger Johan Runesson som är karriärrådgivare på Naturvetarna med säte i Lund.

Vill du boka personlig karriärrådgivning i Lund kontaktar du oss som vanligt via formulär på webben eller på karriar@naturvetarna.se.

Johanna Rösth

projektledare webb

Kommentarer

SandraN 2015-01-19

Låter finemang med ett lokalt kontor. Närhet är bra!! Välkomna till Skåne och Öresundsregionen!!

Anki 2015-01-16

Jättebra att ni finns i Lund nu. Jag hade uppskattat jättemycket om ni även anordnade kurser i Lund. Jag vill gå er kurs för fackliga förtroendevalda men det är långt till Nacka!
Kommentera