Frågor & svar
Mina sidor

Ändra sysselsättning

Kommer du snart att vara färdig med studierna, eller byter du kanske arbetsgivare? Anmäl detta i formuläret nedan. Du behöver inte anmäla att du är föräldraledig. 

 

  • Om du är föräldraledig behöver du inte anmäla det, om det inte är så att din inkomst blir lägre än 20 000 kr/mån. Då kan du ansöka om reducerad medlemsavgift. 
  • Det går inte att byta till studentmedlemskap om du är yrkesverksam och har ordinarie medlemskap och ska börja plugga. Undantaget är om du ska läsa klart din naturvetenskapliga grundutbildning. Kontakta oss då genom att mejla till info@naturvetarna.se.
  • Du kan ändra sysselsättning till Företagare om det är din huvudsakliga sysselsättning, dvs minst 75% sysselsättningsgrad. 

Om du kommer att få en bruttoinkomst under 20 000 kr/månad kan du beviljas reducerad avgift. Du kan också meddela oss om du inte längre ska ha reducerad avgift genom att ange från och med när du kommer ha en inkomst över 20 000 kr/mån. 

När vi har registrerat dina ändringar skickar vi dig ett mejl med en bekräftelse och information om eventuellt ny medlemsavgift.

Ny sysselsättning

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Ny inkomst

Har du en chefsbefattning med:

  • personalansvar
  • budgetansvar eller
  • verksamhetsansvar?

Då kan du vara med i Naturvetarna chef. Du får inbjudningar till seminarier, nätverk och en kostnadsfri prenumeration av Chefstidningen.

Senast uppdaterad: