Frågor & svar
Medlemsförmåner

Seminarium för studenter

Genom att vara väl förberedd för arbetslivet och ha en idé om vart du vill efter studierna, blir entrén in på arbetsmarknaden mycket enklare. Du kan boka föreläsningar om personlig hållbarhet och din framtida arbetsmarknad till ert lärosäte. 

Personlig hållbarhet för studenter

Hur mår du egentligen? Vad händer med hjärnan under stress? Kan man bryta negativa tankemönster? Och hur gör man egentligen för att stärka sin självkänsla? Denna föreläsning handlar om psykisk ohälsa, stress, normer och prestationskrav. 

Nikita Zeiloth, marknadsförare på Naturvetarna, har föreläst för unga, vuxna och beslutsfattare runtom i Sverige i flera år. Med bakgrund i sin egen historia med psykisk ohälsa tar hon med åhöraren på en resa i hur man kan vända en destruktivitet till en kompetens. Hon visar att man med små steg kan förändra sitt tankemönster, stärka sin självkänsla och få en mer hållbar vardag.

Föreläsningen vänder sig till studenter inom de naturvetenskapliga programmen, samt djursjukskötar- och veterinärstudenter.

Önskar du att vi kommer till ditt lärosäte? Kontakta Nikita Zeiloth, marknadsförare, för att boka föreläsningen.

Så tycker en student som lyssnat på föreläsningen:

"Trodde föreläsningen skulle vara mer likt "vanliga" stressföreläsningar. Men denna föreläsning överträffade mina förväntningar! Den innehöll mycket energi, intressanta perspektiv och konkreta tips på hur jag ska hantera mina prestationskrav"

Bli en vinnare på arbetsmarknadsdagen

Kursen hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av en arbetsmarknadsdag eller mässa. En arbetsmarknadsdag kan vara din chans till arbete, praktikplats, examensarbete med mera. Kursen arrangeras för en grupp enligt efterfrågan.

Omfattning: 1 timme.

Målgrupp: Studentmedlemmar.

Optimalt antal deltagare: 10

Intresseanmälan: mejla till karriar@naturvetarna.se

 

Starta din karriär redan under studietiden

Kursen ger dig insikt om betydelsen av att redan under studierna börja förbereda ditt inträde på arbetsmarknaden. Du får dessutom handfasta verktyg som kommer att hjälpa dig att få RÄTT jobb och inte bara ETT jobb. Kursen arrangeras för en grupp enligt efterfrågan.

Omfattning: 1 timme.

Målgrupp: Studentmedlemmar.

Minst antal deltagare: 10

Intresseanmälan: mejla till student@naturvetarna.se

 

Workshop i karriärplanering

Denna workshop ger dig verktyg för att komma igång med din karriärplanering. Du får också råd och tips om hur du utformar ditt CV och ditt personliga brev, samt öva på hissamtal och intervjusituationer. Vi jobbar med:

  • Vad vill jag - Vad kan jag - Vart ska jag
  • Hitta - Söka - Få nya jobb och fortsatt karriärutveckling

 Workshopen arrangeras för en grupp enligt efterfrågan.

Omfattning: Halvdag.

Målgrupp: Medlemmar som vill komma vidare i sin karriär.

Optimalt antal deltagare: 20

Mejla student@naturvetarna.se för mer information.

Senast uppdaterad: