Frågor & svar
Medlemsförmåner

Intervjuträning

Öva dig inför en riktig jobbintervju. Med vår intervjuträning får du koll på de vanligaste frågorna du kan ställas inför och tips på hur du slipar på bra svar.

Med tjänsten Intervjuträning får du tillfälle att praktiskt öva på att genomföra en anställningsintervju. Du bestämmer om det är en ”förutsättningslös” intervju hos ett rekryteringsföretag eller om du vill träna inför en skarp intervju. Du får kunskap om:

  • Vad är vanliga frågor på en intervju?
  • Vad är kompetensbaserade intervjufrågor?
  • Vad är bra svar?
  • Hur uppfattas jag på en intervju?
  • Hur kan jag förbereda mig och hantera de tuffare intervjufrågorna?

Du blir intervjuad på telefon av en karriärcoach som också ger dig återkoppling på hur väl du lyckats paketera och presentera din kompetens. Samtidigt får du värdefull information om områden som du eventuellt kan behöva utveckla.

Bokning av tjänsten innebär ett samtal på en timme med en rådgivare från vår samarbetspartner Verto Konsult AB. Studentmedlemmar har rätt till en halvtimmes samtal för tjänsten.

Mellan den 6 till 24 september kan du också boka en karriärtjänst på kvällstid. Ange att du i så fall önskar en kvällstid i fältet Övrigt. 

Du som är medlem i Naturvetarna har möjlighet att nyttja en valfri karriärtjänst (inklusive företagar- och chefsrådgivning) per kalenderår utan kostnad. Önskar du boka fler tjänster kan du som är medlem göra det direkt hos Verto till rabatterat pris. 

Boka en tjänst

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Är du:
Hantering av personuppgifter:
Senast uppdaterad: