Frågor & svar
Medlemsförmåner

Granskning av LinkedIn-profil

Söker du nya karriärmöjligheter och vill bli mer synlig hos relevanta arbetsgivare och rekryterare? LinkedIn kan innebära nya karriär- och affärsmöjligheter för dig.

LinkedIn är världens största verktyg för jobbmatchning och rekrytering. Med tjänsten granskning av LinkedIn-profil får du hjälp att optimera din närvaro på LinkedIn.

Vid granskningen av din LinkedIn-profil går du igenom frågeställningar som:

  • Vilka målsättningar har du med din närvaro på LinkedIn?
  • Ger din närvaro på LinkedIn förväntat resultat? Om inte, vad kan du förändra?
  • Hur blir du sökbar och mer attraktiv för arbetsgivare, rekryterare och kontakter på LinkedIn?
  • Hur kan du lära känna din arbetsmarknad med hjälp av LinkedIn?

Du behöver ha din existerande profil på LinkedIn framför dig under samtalet. Om du bokar tjänsten, ange länk till din profil under Övrig information i formuläret nedan. 

Bokning av tjänsten innebär ett samtal på en timme med en rådgivare från vår samarbetspartner Verto Konsult AB. Studentmedlemmar har rätt till en halvtimmes samtal för tjänsten.

Mellan den 6 till 24 september kan du också boka en karriärtjänst på kvällstid. Ange att du i så fall önskar en kvällstid i fältet Övrigt. 

Du som är medlem i Naturvetarna har möjlighet att nyttja en valfri karriärtjänst (inklusive företagar- och chefsrådgivning) per kalenderår utan kostnad. Önskar du boka fler tjänster kan du som är medlem göra det direkt hos Verto till rabatterat pris. 

Boka en tjänst

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.
Är du:
Hantering av personuppgifter:
Senast uppdaterad: