Frågor & svar
Kalender

Sömn och personlig hållbarhet

Ta hand om dig i coronatider. Välkommen på en av dessa högaktuella webbinarier som arrangeras av vår samarbetspartner Hållbar Vardag. Ett webbinarium sänds varje dag den 30 mars-3 april, där du har möjlighet att ställa frågor på slutet.

  • Startar: 2020-04-02 15:00
  • Slutar: 2020-04-02 15:45
  • Plats: Vid din dator
  • Lokal:

Sömn och personlig hållbarhet

Ann-Sofie Forsmark är organisationskonult och hälsostrateg. Hon berättar om hur hon påverkats av corona, ger sina tips om hur vi klarar krisen samt hur vi kan behålla de goda effekterna corona fört med sig när vardagen återgår till det normala. 

Christian Benedict, docent i neurovetenskap, berättar för oss om hur vår hälsa och prestation påverkas av hur vi sover och grunden för en god sömn.

Lisa Carpevi, sömnkonsult, ger oss handfasta råd och tips för att sova bra utifrån sin erfarenhet med klienter och egen erfarenhet av resan från insomni till god nattsömn.

Webinarledare är Anna Ahrenfelt, grundare av Hållbar Vardag.

Datum och tider

Antalet platser är begränsat. Varmt välkommen! 
 
Du ansluter via Zoom (du kan också se det i efterhand)

När du anmält dig får du en bekräftelse med anslutningslänk till videoverktyget Zoom. Testa gärna direkt att öppna och ansluta till Zoom.

Om du har problem att komma åt Zoom via din arbetsdator, försök via annan webbläsare, mobil, padda eller privat dator. Om det inte går, meddela oss din e-postadress på denna länk så skickar vi en länken till ett inspelat seminarium i efterhand.

Hallbar-Vardag-799px.jpg