Frågor & svar
Kalender
Närbild på två som skakar hand. Uppe till vänster syns bilder på Carina Elmér och Christer Tingnell från Verto Konsult AB.

Dags att testa något nytt – nu är det möjligt

Har du det jobb du en gång drömde om? Om inte kan det här webbinariet inspirera till att sätta igång processen att komma dit du vill. Kanske du känner att din kompetens inte kommer till nytta eller att du bara vill göra något annat.

  • Startar: 2022-11-25 12:00
  • Slutar: 2022-11-25 13:00
  • Plats: Digitalt
  • Lokal:

Det behöver inte leda till ett jobbyte, utan kan handla om att göra andra saker hos din befintliga arbetsgivare. Att fundera i de här banorna gör också att du står bättre rustad inför framtiden om ditt arbete skulle förändras.

Välkommen till ett inspirerande seminarium med ledarskapskonsulterna Carina Elmér och Christer Tingnell från Verto Konsult AB. Båda med lång erfarenhet av att utveckla människor och organisationer genom beprövade metoder och arbetssätt. Palle Liljebäck, chefredaktör på Naturvetarna inleder webbinariet.

Med det nya studiestödet finns nu möjligheten att studera med lön. Ta chansen och använd det för att komma vidare i karriären. Vi ger en översiktlig bild kring studiestödet och hur du kan ta reda på mer.

Här kan du ta del av presentationen från webbinariet.