Frågor & svar
Kalender
En logotyp för Naturvetarnas tjänst SustaiNa

Skapa din hållbara vardag

Blir du stressad av din att göra-lista? Längtar du efter mer tid och energi i vardagen? Kanske du försökt göra något åt det men tycker det är svårt. Häng med i vår webbinarieserie om hur du lyckas.

  • Startar: 2020-10-06 09:30
  • Slutar: 2020-10-06 10:45
  • Plats: Webbinarium
  • Lokal:

Hur är din arbets- och livssituation idag? Oavsett läge så vinner du på att prioritera dig själv och din personliga hållbarhet. Balans mellan aktivitet och återhämtning gör att du kan prestera hållbart över tid. Med rätt verktyg kan du skapa mer utrymme till det du behöver i din vardag, liksom mer ork och motivation på jobbet. Kanske kan coronakrisen bli en nystart för dig?

Välkommen till en serie webbinarier som hjälper dig att reflektera, skapa medvetenhet och hitta inspiration till att skapa förändringar för att bli mer personligt hållbar. Du får med dig kunskap, tips och övningar som du kan använda direkt i din vardag, samt får veta mer om hur vår tjänst SustaiNa kan bli ett stöd för dig.

Webbinarierna hålls av vår samarbetspartner Hållbar Vardag och är kostnadsfria. Du får bäst utbyte av att gå på alla tre, men du kan också välja ett eller två. Varje webbinarium är 45 minuter och sker online via Zoom och du kan välja ett dags- eller kvällspass.

Webbinarium del 3

Anmäl dig till måndag 5/10 kl 18:30 eller tisdag 6/10 kl 9:30

Du kan ansluta via Zoom, Skype eller Youtube:

  • Zoom: Du kan ansluta direkt via webbläsaren, utan att ladda ner programmet. Webinar passcode: 370446
  • Skype: ID-numret/webinar ID för tisdag 6/10: 853 7970 2466.
  • Youtube: Du kan se webbinariet live via Hållbar Vardag på YouTube.

Välkommen önskar vi på Naturvetarna, i samarbete med Hållbar Vardag. Har du frågor om webbinarierna, kontakta karriar@naturvetarna.se.

Webbinarium del 1 (23 och 24 september)

Hur ser din vardag ut? Att stanna upp, reflektera och bli mer medveten är ett första steg. Du får en överblick av personlig hållbarhet och varför det är viktigt att prioritera sig själv.

Webbinarium del 2 (29 och 30 september)

Vilka förändringar vill du göra i din vardag? Att lyckas med förändring kan vara svårt. Här får du ta del av forskning, tips och andras erfarenheter på hur du skapar varaktig förändring utifrån just dina behov och förutsättningar.

Inspelade versioner av webbinarium del och del 2 finns på denna sida