Frågor & svar
Kalender

Påverka med positiva drivkrafter

Alla organisatoriska resultat bygger på mänskligt beteende. Hundra år av forskning ger ledare värdefull kunskap för att påverka beteenden både effektivt och positivt. 

  • Startar: 2020-12-10 08:00
  • Slutar: 2020-12-10 09:00
  • Plats: Webbinarium
  • Lokal:

Organizational Behavior Management är en metod som konkretiserar detta. Följ med på två webbinarier där Caroline Lornudd delar med sig av sin kunskap.

Caroline Lornudd forskar på ledarskap på Karolinska Institutet. Hon har en bakgrund som praktiserande organisationspsykolog. Vid sidan om forskningen utbildar och föreläser hon om ledarskap, hållbart arbetsliv och hur man skapar beteendeförändring i organisationer.

Webbinarium del 1: Från fluffiga ambitioner till konkreta beteenden

Vi försöker ofta påverka beteenden genom allmänna beskrivningar av vad som bör förändras: ”Vi behöver bli bättre på att ge varandra feedback”. Risken är dock stor att förändringen snabbt rinner ut i sanden. Eftersom ledarskap handlar om att påverka andras beteenden, är det en stor fördel att kunna kommunicera i termer av specifika beteenden.

Genom detta interaktiva webbinarium lär du dig att koka ner fluffiga ambitioner till konkreta beteenden, och därmed skapa förutsättningar för beteendeförändring hos dig själv eller dina medarbetare. 

Länk till webbinariet via Zoom

 

Läs mer om webbinarium del 2: Goda resultat genom att påverka beteenden: