Frågor & svar
Kalender

Hållbart arbetsliv - vill du veta mer?

Partsrådets nya program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Välkommen att höra mer om programmet och träffa oss från programkontoret Hållbart arbetsliv. 

  • Startar: 2019-09-25 13:00
  • Slutar: 2019-09-25 16:30
  • Plats: Göteborg
  • Lokal:

 Under en eftermiddag får du en presentation av programmet, möjlighet att ställa frågor om tjänsterna och utbyta erfarenheter med andra myndigheter. Du kommer även att få möjlighet att träffa Trygghetsstiftelsens medarbetare för lokala omställningsmedel.

Partsrådets drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor. Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vi stöttar verksamhetsutveckling för långsiktig social och organisatorisk hållbarhet, genom att rusta statliga myndigheter för framtidens utmaningar idag. Vårt program av tjänster är utvecklat tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrat inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi åtta tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. 

Målgrupp

Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, som t.ex chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.

Till anmälan 

Läs mer och anmäl dig till seminariet den 26 sept här. Det finns ingen möjlighet att delta via webbsändning.

Arrangör: Partsrådet.