Frågor & svar
Kalender

Leadership Friday

Välkommen till Leadership Friday! Här har du möjlighet att utvecklas i din roll genom att ta del av det senaste inom ledarskap. Du får också möjlighet att nätverka med andra chefer.

  • Startar: 2020-02-21 07:30
  • Slutar: 2020-02-21 09:00
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Freys Hotel, Bryggargatan 12

Paus – eller konsten att göra något annat

En bra paus är en förutsättning för återhämtning, nya idéer och kreativa lösningar. Det gäller allt från fikapaus, siesta och semester till djuplek, meditation och timeout. De hjälper oss att må bra och få mer gjort. Men våra pausvanor avslöjar även något om oss själva och vår kultur. Därför handlar pauser också om vilka vi är och vilka vi vill vara – och om konsten att göra något annat.

I sin föreläsning berättar Patrik Hadenius om sin egen paus, och vad vi kan lära av varandra pauser. Han ger också sin syn på varför det är så svårt att ta pauser, och vilka knep vi kan ta till för att pausa bättre.

Om författaren

Patrik Hadenius är språkvetare, författare och en ofta anlitad föreläsare och moderator. Han var fram till 2018 chefredaktör för Forskning & Framsteg, Sveriges främsta populärvetenskapliga magasin, samt för Språktidningen, som han grundade 2007. Patrik Hadenius är i dag vd för branschorganisationen Utgivarna och pratar varje månad om språk i TV4:s Nyhetsmorgon. Förra året kom hans bok Paus – konsten att göra något annat.

Anmälan

Anmäl dig på denna länk senast 16 februari. Antalet platser är begränsat.

Om Leadership Friday

På Leadership Friday får du möjlighet att utvecklas i din roll som chef genom att ta del av det senaste inom ledarskap. Passa även på att utöka ditt nätverk av andra chefer! Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av Naturvetarna och DIK Du som är chef och medlem i Naturvetarna är välkommen att anmäla dig. Om du inte är med i Naturvetarna chef, välkommen att gå med i Naturvetarna Chef på denna länk.

Fler datum för Leadership Friday hittar du här.