Frågor & svar
Kalender

Leadership Friday

Välkommen till Leadership Friday! Här har du möjlighet att utvecklas i din roll genom att ta del av det senaste inom ledarskap. Du får också möjlighet att nätverka med andra chefer.

  • Startar: 2019-09-20 07:30
  • Slutar: 2019-09-20 09:00
  • Plats: Göteborg
  • Lokal: Hotel Eggers, Drottningtorget 2-4

Förändringshandboken – för ledare och medarbetare

Att åstadkomma förändring i en verksamhet är krångligare än man kan tro. Det är lätt att falla tillbaka i gamla rutiner istället för att göra något på ett nytt sätt.

Kelly Odell pratar utifrån sin nya bok ”Förändringshandboken – för ledare och medarbetare”. Han beskriver hur man får människor att både kunna och vilja ändra sitt beteende mer permanent. Om hur man gör "det nya" till "det normala".

Några vanliga förändringsscenarion är:

  • Dags att byta ut det gamla IT-systemet
  • Kontoret ska bli aktivitetsbaserat
  • Kunderna ska via nätet göra mer av jobbet själva

Och sedan står man där med ett dyrt nytt IT-system som inte används som det var tänkt. Eller så sätter sig medarbetarna på samma plats varje dag ändå, som de alltid har gjort.

Författarens beskriver en modell över förändringsprocessen uppdelad i fyra huvudfaser – insikt, analys, planering och implementering. Han leder läsaren steg för steg på vägen mot målet.

Om författaren

Kelly Odell är strategikonsult med inriktning på förändringsledning. Han har mångårig erfarenhet av ledarrollen, bland annat som chef för Telia Mobile och försäljningsdirektör på Volvo Personbilar. I dag är han verksam som konsult och utbildare med inriktning på ledarskap, förändring och motivation. Kelly har tidigare skrivit den uppmärksammade boken Mänskligt ledarskap (Liber, 2014).

Anmälan

Anmäl ditt intresse på denna länk senast 15 september. Antalet platser är begränsat.

Om Leadership Friday

På Leadership Friday får du möjlighet att utvecklas i din roll som chef genom att ta del av det senaste inom ledarskap. Passa även på att utöka ditt nätverk av andra chefer! Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av Naturvetarna och DIK Du som är chef och medlem i Naturvetarna är välkommen att anmäla dig. Om du inte är med i Naturvetarna chef, välkommen att gå med i Naturvetarna Chef på denna länk.

Fler datum för Leadership Friday hittar du här.