Frågor & svar
Kalender

Leadership Friday - om att chefa över huvudkontoret

Hur fungerar hjärnan och hur tar vi beslut? Hur förändras detta när vi hamnar i trängda situationer?
  • Startar: 2017-05-12 07:30
  • Slutar: 2017-05-12 09:00
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Freys Hotel, Bryggargatan 12

För många präglas livet av en fulltecknad kalender, höga krav, konstant informationsflöde och för lite tid. Stress och ohälsa kan leda till utbrändhet. Vissa hanterar stress genom att hålla kroppen i form, men träning av hjärnans kapacitet är lätt att missa.

Vi har samma hjärna nu som för 40 000 år sedan. Den tekniska utvecklingen har gått i rasande fart, men hjärnans stenålderskopplingar har inte hunnit anpassa sig.

"Chefa över huvudkontoret" är titeln på Simone Reiche Nordströms senaste bok. Vid Leadership Friday kan du köpa boken till specialpris 200 kr (ordinarie pris 275 kr). Du kan betala kontant eller med swish.

Om författaren

Simone Reiche Nordström har i över 20 år lärt ut hur hjärnan fungerar, hur man blir effektivare i sin vardag och bättre på att ”chefa över huvudkontoret”. Hon är vidareutbildad inom Mental träning, NLP coaching, samt instruktör för MHFA (Mental Health First Aid) och AOSP (Akut Omhändertagande av Självmordsnära Personer). Hon verkar ideellt som jourkvinna och som ambassadör för den nationella kampanjen (H)järnkoll. Mer information på www.backtobasicsutbildningar.se

Anmäl dig

Anmäl dig på denna länk senast 7 maj.

07.30-08.00: registrering och frukostmingel. 

08.00-09:00: föreläsning.

Om du twittrar, använd gärna #LeadershipFriday.

Om Leadership Friday

Leadership Friday är exklusivt för dig som är medlem i Naturvetarna Chef.  Välkommen att gå med i Naturvetarna Chef på denna länk.

Du får frukost och kan mingla med chefskollegor. Leadership Friday arrangeras av Naturvetarna och DIK