Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag i Malmö

Exklusivt för dig som är chef och medlem i Naturvetarna! Välkommen på spännande fredagsmingel med nätverkande, seminarium, god dryck och tilltugg. Chefsfredagarna anordnas av Svensk Chefsförening och Insight Consulting.

  • Startar: 2019-12-06 14:00
  • Slutar: 2019-12-06 16:30
  • Plats: Malmö
  • Lokal: Scandic S:t Jörgen, Stora Nygatan 35

Chefsfredag: HappyHappy – om konsten att komma överens  

Föreläsningen ger nycklar till framgångsrik kommunikation. Oavsett om det gäller relationen chef-anställd, säljare-kund eller mellan medarbetare är hemligheten för att komma överens och få till en lyckad lösning densamma. 

Att maximera innovationskraften innebär att människor med olika perspektiv och olika agendor ändå kan mötas och hitta gemensamma vägar framåt. Kostnaderna för att inte komma överens i den egna organisationen eller i teamen kan bli gigantiska i form av missade möjligheter, sämre trivsel och sämre utväxling på organisations idéer.

Att leda andra framgångsrikt innebär att kom överens även med de som har andra perspektiv och andra agendor. Både mellan chef-chef och chef-medarbetare.

Om föreläsaren

Lars-Johan Åge är forskare och förhandlingsexpert. Föreläsningen bygger på forskning och vetenskapliga experiment inom psykologi, beteendevetenskap och ekonomi och illustreras med exempel som du kan känna igen sig i och skapar.

Anmälan

Anmäl dig på denna länk senast 14 november. Antalet platser är begränsat. 

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag är ett samarbete mellan Naturvetarna, Sveriges ArbetsterapeuterSvensk ChefsföreningDIKFysioterapeuterna och Insight Consulting.