Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag: Media – hur funkar det?

Välkommen till en tankeväckande föreläsning om hur medierna fungerar och vad du som chef behöver känna till i kontakterna med journalister.

  • Startar: 2020-09-25 14:00
  • Slutar: 2020-09-25 15:30
  • Plats: Webbinarium
  • Lokal:

Chefsfredag: Media – hur funkar det? 

Hur ska du som chef prata med pressen? Många chefer har stor erfarenhet och kunskap av att möta medierna, ibland har man fått lära sig den hårda vägen av misstag, stormar och kritik. Hur kan du förbereda dig och vilket stöd behöver du? Här får du en god insyn i logik, arbetssätt, kunskap, råd och perspektiv i mötet med medierna.

Det är en del i din vardag som chef och en viktig del i kommunikationen med medborgare, medarbetare, kunder och andra aktörer som följer och samarbetar med din verksamhet. Rusta dig och bli ditt bästa jag i mötet med media. Thord Eriksson guidar dig i dina förberedelser. Det finns också möjlighet att köpa ”Prata med pressen – handbok för intervjuade” till ett förmånligt pris.

Om föreläsaren

Thord Eriksson är en erfaren journalist och författare med bakgrund inom press, radio och tv och har bl a arbetat för Dagens Nyheter, Fokus och Dagens Samhälle. Idag är han chefredaktör för Biblioteksbladet. 2014 kom hans bok om äldreomsorg och den sk Caremaskandalen. Hans senaste bok ”Dom som stod kvar” handlar om svensk migrationspolitisk.

Anmälan

I höst är alla våra chefsaktiviteter digitala på grund av pandemin. Anmäler dig på denna länk senast 20 september. Antalet platser är begränsat. Vi skickar ut en deltagarlänk några dagar före eventet.

Om du twittrar, använd gärna #Chefsfredag.

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan NaturvetarnaDIKFysioterapeuternaInsight ConsultingSveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Fler datum för Chefsfredag