Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag: Ingen vill vara ett nyckeltal!

Välkommen på Chefsfredag tillsammans med Åsa Lundquist Coey den 15 oktober.

  • Startar: 2021-10-15 14:00
  • Slutar: 2021-10-15 15:30
  • Plats: Webbinarium
  • Lokal:

asa_chefsfredag_200x200px.gifVälkommen till en inspirerande chefsfredag med forskaren och ledarskapskonsulten Åsa Lundquist Coey som är aktuell som en av författarna till den nya boken Ingen vill vara ett nyckeltal.

Åsa har doktorerat i komplexitet och kommer att föreläsa om hur du som chef leder och coachar i en komplex organisation. Att styra en verksamhet innebär ofta riktlinjer, verksamhetsplaner och olika policys. Ibland motstridiga sådana.

Vi letar efter nya metoder och verktyg för att försöka behålla kontroll när vi upplever brist på kontroll, när oförutsägbarheten ökar i tider med snabba förändringar och ökad komplexitet, i pandemier. Det blir allt svårare att skilja mellan ideal och verklighet och man blandar ihop vad man skulle vilja pågick med vad som faktiskt pågår i organisationen.

Hur ska du förhålla dig som chef? Vad har du för alternativ? Hur påverkar det dina medarbetare och er verksamhet? Kan vi se både siffror och människor, sammanhang och relationer?

 

Anmälan

Anmäl dig här senast den 11 oktober

Du behöver vara medlem och registrerad som chef hos Naturvetarna för att delta i webbinariet. Inte redan medlem? Bli det här

Chefsfredag är digital, men antalet platser är ändå begränsat. Detta beror på att förbunden har en kostnad för varje deltagare.

Anslutningslänk skickas ut från Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR) till alla anmälda ett par dagar före Chefsfredagen.

 

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan Naturvetarna, DIK, Fysioterapeuterna, Insight Consulting, Sveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se

Om du använder sociala medier, använd gärna #Chefsfredag.