Frågor & svar
Kalender

Chefsfredag: Leda och kompetensutveckla i en digital miljö

I en ständig och snabb förändring är livslångt lärande och innovation helt avgörande. Vad ställer det för krav på ledarskapet att ställa om och förändra?

  • Startar: 2021-02-12 14:00
  • Slutar: 2021-02-12 15:30
  • Plats:
  • Lokal:

Det enda vi kan vara säkra på är att saker förändras. Under pandemin har det för många blivit extra tydligt. Våra organisationer har fått ställa om för att klara nya uppdrag, avveckla uppdrag och göra verksamhet på ett nytt sätt.

Hur arbetar vi bäst virtuellt och på distans? Vad kräver det av dig som chef? Hur får du ut det mesta av att arbeta och leda på distans? Kan man ha komplexa möten digitalt?

Om föreläsaren

Johan-A-Eriksson_188px.pngJohan A. Eriksson, ingenjör från KTH och Head of Specialists på Google Sverige.

Anmälan

Chefsfredag sker digitalt. Antalet platser är ändå begränsat, på grund av att förbunden har en kostnad för varje deltagare. Eventet den 12 februari är fullbokat.

Om du använder sociala medier, använd gärna #Chefsfredag.

Om Chefsfredag

Chefsfredag är en kostnadsfri medlemsförmån för dig som är chef och medlem i Naturvetarna. Att fylla på med inspiration och kunskap samt utöka ditt nätverk är värdefullt. 

Chefsfredag arrangeras i samarbete mellan NaturvetarnaDIKFysioterapeuternaInsight ConsultingSveriges Arbetsterapeuter och Svensk Chefsförening (Akademikerförbundet SSR).

Om du har frågor, välkommen att kontakta chef@naturvetarna.se