Frågor & svar
Kalender

Att sätta lön - interaktivt seminarium för chefer

Att sätta lön - kanske den svåraste uppgiften för dig som är chef. Vi tar oss an frågan genom ett seminarium som bygger på improvisationsteater och övningar. Du som deltagare får delta aktivt och är med och formar seminariet med dina erfarenheter och frågeställningar.

  • Startar: 2016-11-23 13:00
  • Slutar: 2016-11-23 16:45
  • Plats: Stockholm
  • Lokal: Saco, Lilla Nygatan 15

Eva Bäckman och Johan Nordenfeldt kommer tillsammans med Sacos utredare Karin Karlström att hålla i seminariet som består av interaktiva övningar, improvisationsteater och mer informativa inslag.

Vi bygger övningarna på input från er som deltar och på resultat från fokusgrupper kring chefers erfarenheter av att sätta lön, som Saco haft med chefer under våren och sommaren 2016.

Seminariet riktar sig till dig som är lönesättande chef. För att få ut något av seminariet behöver du ha egen erfarenhet av att sätta lön som chef. 

Om seminarieledarna

Eva Bäckman är beteendevetare och skådespelerska. Hon har arbetat i 30 år med utbildningar, kurser inom offentlig och privat sektor.

Karin Karlström är utredare för chef- och ledarskapsfrågor på Saco, leg. psykolog.

Johan Nordenfelt är senior partner och en av grundarna till Stockholms Ledarinstitut. Han har en pedagogisk bakgrund och har i mer än 20 år arbetat med grupputveckling, kommunikation, konflikthantering och personlig coachning.       

 

Seminariet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag 9 november. Anmäl dig på denna länk

Seminariet går även den 30 november.

Frågor om anmälan och eventuella återbud skickas till Annika Sandberg: annika.sandberg@saco.se

Frågor om innehållet i seminariet besvaras av Anna Kopparberg: anna.kopparberg@saco.se