Frågor & svar
Kalender

Lära att lära - din viktigaste förmåga

När halveringstiden för kunskap är 5 år, blir förmågan att lära nytt den kanske viktigaste av alla. Men hur lär man sig riktigt smart och effektfullt? Under Akademikerveckan bjuder Saco på två föreläsningar med Pär Lager. 

  • Startar: 2021-02-09 12:00
  • Slutar: 2021-02-09 13:00
  • Plats: Webbinarium
  • Lokal:

Här presenteras en konkret modell i fyra steg. Från inställning och nyfikenhet till att hitta sin egen lärstil och identifiera sitt eget behov av kompetensutveckling samt tipsen för att få lärande att hända. Med lite mer kunskap och praktiska tips, kan du ta ditt eget lärande till nästa nivå.

Om föreläsare Pär Lager

Par-Lager_119px.pngPär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring kompetensutveckling och lärande. Pär arbetar i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser. Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.

Anmälan 

Anmälan sker via Sacos webb

Om Akademikerveckan

Akademikerveckan genomförs två gånger per år och vecka 6 (8–12 februari 2021) är det dags. Då kraftsamlar vi Sacoförbund för att synas på arbetsplatserna och prata jobbfrågor och medlemskap. Det är ett bra tillfälle för förtroendevalda att synas lite extra på just er arbetsplats.

Under Akademikerveckan har vi två föreläsningar om lärande och kompetensutveckling med Pär Lager. Se dem live eller i efterhand på Naturvetarnas webb. Det andra webbinariet sker den 12 februari